Professionals de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació, que estem buscant empreses i professionals per col·laborar de Sant Pere de Vilamajor

A ServeisTIC, tenim l’objectiu d’esdevenir un node que vertebri la cooperació entre diversos professionals i empreses tecnològiques de la Catalunya Central, basant-nos en la confiança i la col·laboració per oferir solucions idònies, a pràcticament totes les necessitats relacionades amb les TIC.

Ja sigui en el relatiu a sistemes i xarxes, locals, com en el relatiu a connectivitat i comunicació, oferint a més tasques de promoció corporativa utilitzant les múltiples possibilitats que ofereix Internet actualment.

La varietat de serveis que podem oferir gràcies a la col·laboració amb professionals i empreses TIC, fa possible donar solució per pràcticament qualsevol problemàtica. Tot i això, en aquesta pàgina web, per ara únicament s’hi poden trobar els serveis que es realitzen directament per l’empresa ServeisTIC. Si vol consultar totes les solucions que li podem oferir, pot visitar ServeisTIC.

La filosofia de ServeisTIC és que trobar sinèrgies amb professionals i empreses, és la millor manera d’oferir la solució més adequada, amb el millor resultat possible, a més de disposar de l’assessorament més apropiat, a les necessitats del client. És per aquest motiu, i pel valor afegit que ens genera oferir la millor solució al client, que tenim el convenciment que la millor opció és col·laborar amb altres empreses del sector TIC.

× +info?