Som un grup del sector TIC, interessat en trobar col·laboradors de Sant Quirze de Besora

ServeisTIC és un conjunt de col·laboradors tecnològics, basant-nos en la confiança i la col·laboració per buscar solucions pràctiques, a pràcticament totes les necessitats relacionades amb les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

Tant pel que fa a equips i xarxes, locals, com en connexions i comunicació, oferint a més tasques de promoció utilitzant les possibilitats que ofereix Internet actualment.

En col·laborar amb diversos professionals i empreses de pràcticament totes les especialitats del sector de les TIC, disposem de solució per gairebé tot tipus de problemàtica. Per veure tots els serveis publicats fins ara, que li podem oferir, pot visitar ServeisTIC, i en cas que no hi trobi el que necessita, no dubti a posar-se en contacte.

La filosofia de ServeisTIC és que la cooperació amb professionals i empreses, és la millor manera de disposar de la solució més adequada, amb la millor execució possible, i disposar de l’assessorament més apropiat, a la situació del client. És per això, i pel valor afegit que aconseguim davant del client, que tenim el convenciment que la millor opció és col·laborar amb altres empreses del sector de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

× +info?