Som un grup de professionals tecnològics, i busquem col·laboradors de Sant Quirze del Vallès

ServeisTIC vol ser un grup d’empreses tecnològiques, basant-nos en la confiança i la col·laboració per assolir solucions idònies, a pràcticament totes les necessitats relacionades amb les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

Ja sigui en el relatiu a sistemes i xarxes, en instal·lacions, com en connectivitat i comunicació, oferint a més tasques de promoció corporativa utilitzant algunes de les múltiples possibilitats que ofereix Internet actualment.

La varietat de serveis que podem oferir per la cooperació amb professionals i altres empreses TIC, ens permet tenir solució per pràcticament qualsevol problemàtica. Però en aquesta pàgina web, per ara únicament s’hi poden trobar els serveis que es realitzen directament per l’empresa ServeisTic. Per informació sobre totes les solucions disponibles, pot visitar ServeisTic.

La prioritat de ServeisTic és la col·laboració amb empreses de l’àmbit de les TIC, i per tant estem disposats a fer els possibles per trobar la manera de col·laborar En projectes en que ens puguem complementar amb aquelles empreses i entitats que tinguin interès en una col·laboració satisfactòria aconseguint un “WinWin” que satisfaci per tots els col·laboradors.

× +info?