Professionals tecnològics, que estem buscant col·laboradors de Sant Vicenç de Torelló

ServeisTIC consisteix en un grup de col·laboradors tecnològics, basant-nos en la confiança mútua i la col·laboració per assolir solucions adequades, a qualsevol necessitat relacionada amb les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

Ajudant les empreses i entitats que confien en les possibilitats que els podem oferir per millorar l’aprofitament de les TIC, tant amb la comunicació externa, millorant la seva pàgina web, i l’aprofitament de les oportunitats que ofereix, com intenament a l’empresa, amb xarxes locals, software i hardware que permeti agilitzar els processos corporatius.

En col·laborar amb professionals i empreses de gairebé tots els àmbits del sector de les TIC, podem donar solució per gairebé tot tipus de problemàtica. Si vol consultar tots els serveis publicats fins ara, que li podem oferir, pot anar a ServeisTIC, i en cas que no hi trobi el que necessita, no dubti a preguntar-nos.

La prioritat de ServeisTIC és col·laborar amb empreses de l’àmbit de les TIC, i per tant estem disposats a fer els possibles per trobar la manera de col·laborar En projectes en que ens puguem complementar amb aquelles empreses i entitats que tinguin interès en una col·laboració satisfactòria fent un “Win-Win” que resulti atractiu per tots els col·laboradors.

× +info?