Professionals TIC, que estem buscant col·laboradors de Sant Vicenç dels Horts

A ServeisTIC, tenim l’objectiu d’esdevenir un node que vertebri la cooperació entre diversos professionals i empreses tecnològiques de la Catalunya Central, basant-nos en la confiança i la col·laboració per oferir solucions pràctiques, a qualsevol necessitat relacionada amb les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

Ajudant les empreses i entitats que ens facin confiança a millorar l’aprofitament de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació, tant amb la comunicació externa, adequant la seva pàgina, i l’aprofitament de les oportunitats que ofereix, com a nivell intern de l’empresa, amb xarxes locals, software i hardware que permeti millorar els processos corporatius.

els serveis que podem oferir per la cooperació amb professionals i altres empreses TIC, fa possible trobar solució per pràcticament qualsevol necessitat. Però en aquesta pàgina web, per ara únicament hi publiquem els serveis que es realitzen directament per l’empresa ServeisTIC. Per informació sobre totes les solucions que li podem oferir, pot visitar ServeisTIC.

La prioritat de ServeisTIC és col·laborar amb empreses de l’àmbit de les TIC, i estem disposats a fer els possibles per trobar la manera de col·laborar en els projectes que sorgeixin amb aquelles empreses i entitats que tinguin interès en una cooperació satisfactòria fent un “winwin” satisfactori per tots els col·laboradors.

× +info?