Professionals tecnològics, que estem buscant empreses i professionals per col·laborar de Santa Coloma de Cervelló

A ServeisTIC, volem ser un node que vertebri la col·laboració entre diverses empreses i professionals tecnològics de la Catalunya Central, fomentant la confiança, i en estreta cooperació entre els diversos professionals i empreses que col·laboren en els diferents àmbits de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

Ja sigui en el relatiu a equips i xarxes, locals, com en el relatiu a connexions i comunicació, oferint a més tasques de promoció utilitzant les possibilitats que ofereix Internet actualment.

Tot i que el ventall de serveis que li podem oferir gràcies a acords de col·laboració amb empreses i professionals de màxima confiança, gairebé pot resoldre qualsevol necessitat. Tot i això, en aquesta pàgina web únicament s’hi poden trobar els serveis que realitzem directament des de ServeisTIC.

El màxim interès de ServeisTIC és col·laborar amb empreses tecnològiques i de comunicació, i estem disposats a buscar conjuntament la manera de col·laborar en els projectes adequats que sorgeixin amb aquelles empreses i entitats que tinguin interès en una cooperació satisfactòria aconseguint un “WinWin” satisfactori per tots els participants.

× +info?