Node d’empreses i professionals tecnològics, que vol col·laborar amb empreses i professionals locals de Santa Eugènia de Berga

A ServeisTIC, volem ser un punt de trobada per la col·laboració entre diversos professionals i empreses tecnològiques de la Catalunya Central, fomentant la confiança, i la cooperació entre els diversos professionals i empreses col·laboradores en els diferents àmbits de les TIC.

Tant pel que fa a equips i xarxes, en instal·lacions, com en el relatiu a connexions i comunicació, arribant també a tasques de promoció utilitzant les possibilitats que ofereix Internet actualment.

El ventall de solucions que podem oferir gràcies als acords amb diverses empreses i professionals de màxima confiança, gairebé pot resoldre qualsevol necessitat. Tot i això, en aquesta pàgina únicament s’hi exposen els serveis que es fan directament des de ServeisTIC.

La prioritat de ServeisTIC és trobar punts de col·laboració amb altres empreses tecnològiques i de comunicació, i estem disposats a buscar conjuntament la manera de col·laborar En projectes en que ens puguem complementar amb aquelles empreses i entitats que tinguin interès en una cooperació satisfactòria aconseguint un “winwin” que resulti atractiu per tots els participants.

× +info?