Som un grup de professionals tecnològics, i busquem col·laboradors de Santa Eulàlia de Riuprimer

A ServeisTIC, volem ser un node que vertebri la col·laboració entre diverses empreses i professionals tecnològics de la Catalunya Central, basant-nos en la confiança mútua i la col·laboració per assolir solucions òptimes, a qualsevol necessitat relacionada amb les TIC.

Tant pel que fa a sistemes i xarxes, en empreses, com en connexions i comunicació, arribant també a tasques de promoció utilitzant les múltiples possibilitats que ofereix Internet actualment.

La varietat de serveis que podem oferir per la cooperació amb professionals i altres empreses TIC, ens permet donar solució per gairebé totes les problemàtiques. Però en aquesta pàgina web, per ara únicament s’hi poden trobar els serveis que es realitzen directament per l’empresa ServeisTIC. Per informació sobre totes les solucions que li podem oferir, pot visitar ServeisTIC.

La prioritat de ServeisTIC és que trobar sinèrgies amb professionals i empreses, és la millor manera d’oferir la solució més adequada, garantint el millor resultat possible, a més de disposar de l’assessorament més apropiat, a la situació del client. És per això, i pel valor afegit que ens genera oferir la millor solució al client, que ens interessa tant col·laborar amb altres empreses del sector de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

× +info?