Node d’empreses i professionals tecnològics, que vol cooperar amb empreses i professionals locals de Santa Eulàlia de Ronçana

A ServeisTIC, tenim l’objectiu d’esdevenir un node que vertebri la col·laboració entre diverses empreses i professionals tecnològics de la Catalunya Central, mitjançant la confiança i la col·laboració per buscar solucions idònies, a pràcticament totes les necessitats relacionades amb les TIC.

Ajudant les empreses i entitats que ens facin confiança a millorar l’aprofitament de les TIC, tant a nivell de comunicació externa, adequant la seva pàgina, i l’aprofitament de les oportunitats que facilita, com intenament a l’empresa, amb xarxes locals, software i hardware que permeti millorar els processos corporatius.

Gràcies a la col·laboració amb diversos professionals i empreses de gairebé tots els àmbits del sector de les TIC, disposem de solució per gairebé tot tipus de necessitat. Si vol veure tots els serveis publicats fins ara, que li podem oferir, pot accedir a ServeisTIC, i en cas que no hi trobi el que necessita, no dubti a posar-se en contacte.

La prioritat de ServeisTIC és col·laborar amb altres empreses de l’àmbit de les TIC, i estem disposats a buscar conjuntament la manera de col·laborar en els projectes que sorgeixin amb aquelles empreses i entitats que tinguin interès en una cooperació satisfactòria fent un “WinWin” que resulti atractiu per tots els participants.

× +info?