Som diversos professionals i empreses TIC, i busquem col·laboradors de Santa Margarida de Montbui

A ServeisTic, volem ser un punt de trobada per la cooperació entre diverses empreses i professionals tecnològics de la Catalunya Central, basant-nos en la confiança mútua i la col·laboració fent els possibles per oferir solucions adequades, a pràcticament totes les necessitats relacionades amb les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

Ajudant les empreses i entitats que confien en les possibilitats que els podem oferir per millorar l’aprofitament de les TIC, tant a nivell de comunicació externa, adequant la seva web, i l’aprofitament de les oportunitats que facilita, com a nivell intern de l’empresa, amb xarxes locals, software i hardware que permeti agilitzar els processos corporatius.

els serveis que podem oferir per la cooperació amb professionals i altres empreses TIC, fa possible donar solució per pràcticament qualsevol necessitat. Tot i això, en aquesta pàgina web, per ara únicament hi publiquem els serveis que es realitzen directament per l’empresa ServeisTic. Si vol veure totes les solucions que li podem oferir, pot visitar ServeisTic.

El màxim interès de ServeisTic és la col·laboració amb altres empreses de l’àmbit de les TIC, i per tant estem disposats a buscar conjuntament la manera de col·laborar En projectes en que ens puguem complementar amb aquelles empreses i entitats que tinguin interès en una col·laboració satisfactòria aconseguint un “winwin” que resulti atractiu per tots els participants.

× +info?