Professionals de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació, que estem buscant empreses i professionals per cooperar de Santa Maria de Martorelles

A ServeisTIC, volem ser un node que vertebri la cooperació entre diversos professionals i empreses tecnològiques de la Catalunya Central, fomentant la confiança, i en estreta cooperació entre els diversos professionals i empreses col·laboradores en els diferents àmbits de les TIC.

Ja sigui en el relatiu a sistemes i xarxes, en instal·lacions, com en el relatiu a connectivitat i comunicació, arribant també a tasques de promoció corporativa utilitzant algunes de les múltiples possibilitats que ofereix Internet actualment.

Tot i que el ventall de solucions que li podem oferir gràcies als acords de col·laboració amb diverses empreses i professionals de màxima confiança, pot resoldre gairebé qualsevol necessitat. Tot i això, en aquesta pàgina web únicament s’hi exposen els serveis que es fan directament des de ServeisTIC.

La prioritat de ServeisTIC és trobar punts de cooperació amb empreses de l’àmbit de les TIC, i estem disposats a fer els possibles per trobar la manera de col·laborar en els projectes adequats que sorgeixin amb aquelles empreses i entitats que tinguin interès en una cooperació satisfactòria fent un “win-win” satisfactori per tots els col·laboradors.

× +info?