Node del sector TIC, interessat en cooperar amb empreses i professionals locals de Santa Maria de Palautordera

A ServeisTIC, tenim l’objectiu d’esdevenir un node que vertebri la col·laboració entre diverses empreses i professionals tecnològics de la Catalunya Central, mitjançant la confiança i la col·laboració fent els possibles per oferir solucions idònies, a qualsevol necessitat relacionada amb les TIC.

Ajudant les empreses i entitats que confien en les possibilitats que els podem oferir per millorar l’aprofitament de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació, tant amb la comunicació externa, optimitzant la seva presència a Internet, i l’aprofitament de les oportunitats que facilita, com a nivell intern de l’empresa, amb xarxes locals, software i hardware que permeti optimitzar els processos corporatius.

La varietat de serveis que podem oferir mitjançant la col·laboració amb professionals i altres empreses TIC, fa possible donar solució per pràcticament qualsevol problemàtica. Tot i això, en aquesta pàgina web, per ara únicament hi publiquem els serveis que es realitzen directament per l’empresa ServeisTIC. Per informació sobre totes les solucions disponibles, pot visitar ServeisTIC.

ServeisTIC sempre busca un alt grau de comunicació, i aconseguir la implicació dels col·laboradors, en entendre que és la forma de donar-li al client el millor assessorament, servei, resultat i satisfacció, que són aspectes bàsics per aconseguir-ne la fidelització.

× +info?