Professionals TIC, busquem col·laboradors de Santa Perpètua de Mogoda

A ServeisTic, volem ser un punt de trobada per la cooperació entre diversos professionals i empreses tecnològiques de la Catalunya Central, fomentant la confiança, i en estreta cooperació entre els diversos professionals i empreses col·laboradores en els diferents àmbits de les TIC.

Ajudant les empreses i entitats que confien en les possibilitats que els podem oferir per millorar l’aprofitament de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació, ja sigui a nivell de comunicació externa, mitjançant la seva pàgina web, i l’aprofitament de les oportunitats que ofereix, com a nivell intern de l’empresa, amb xarxes locals, software i hardware que permeti optimitzar els processos corporatius.

Tot i que el ventall de serveis que podem oferir gràcies als acords amb empreses i professionals de màxima confiança, gairebé pot resoldre qualsevol necessitat. Tot i això, en aquesta pàgina únicament s’hi poden trobar els serveis que es realitzen directament des de ServeisTic.

ServeisTic sempre busca la màxima comunicació, i aconseguir la implicació dels col·laboradors, en considerar que és la forma de que el client disposi del millor assessorament, servei, resultat i satisfacció, que són la clau per aconseguir-ne la fidelització.

× +info?