Professionals de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació, que estem buscant col·laboradors de Santpedor

A ServeisTic, tenim l’objectiu d’esdevenir un node que vertebri la col·laboració entre diversos professionals i empreses tecnològiques de la Catalunya Central, basant-nos en la confiança mútua i la col·laboració per assolir solucions idònies, a qualsevol necessitat relacionada amb les TIC.

Tant pel que fa a sistemes i xarxes, en instal·lacions, com en connectivitat i comunicació, arribant també a tasques de promoció utilitzant algunes de les possibilitats que ofereix Internet .

El ventall de solucions que li podem oferir gràcies als acords de col·laboració amb diverses empreses i professionals de màxima confiança, gairebé pot resoldre qualsevol necessitat. Tot i això, en aquesta pàgina web únicament s’hi exposen els serveis que es realitzen directament des de ServeisTic.

El màxim interès de ServeisTic és la col·laboració amb altres empreses tecnològiques i de comunicació, i per tant estem disposats a fer els possibles per trobar la manera de col·laborar en els projectes adequats que sorgeixin amb aquelles empreses i entitats que tinguin interès en una col·laboració satisfactòria aconseguint un “win-win” satisfactori per tots els participants.

× +info?