Som un grup del sector TIC, que vol trobar col·laboradors de Sentmenat

A ServeisTic, volem ser un node que vertebri la cooperació entre diversos professionals i empreses tecnològiques de la Catalunya Central, basant-nos en la confiança i la col·laboració per buscar solucions idònies, a qualsevol necessitat relacionada amb les TIC.

Ja sigui en el relatiu a sistemes i xarxes, locals, com en connexions i comunicació, arribant també a tasques de promoció utilitzant algunes de les múltiples possibilitats que ofereix Internet avui dia.

En col·laborar amb professionals i empreses de gairebé totes les especialitats del sector de les TIC, disposem de una solució per gairebé qualsevol necessitat. Si vol consultar tots els serveis publicats fins ara, que li podem oferir, pot anar a ServeisTic, i en cas que no hi trobi el que necessita, no dubti a posar-se en contacte.

El màxim interès de ServeisTic és la col·laboració amb empreses tecnològiques i de comunicació, i per tant estem disposats a buscar conjuntament la manera de col·laborar En projectes en que ens puguem complementar amb aquelles empreses i entitats que tinguin interès en una col·laboració satisfactòria aconseguint un “winwin” satisfactori per tots els participants.

× +info?