Node del sector TIC, que vol trobar col·laboradors de Seva

ServeisTIC és un grup de professionals tecnològics, basant-nos en la confiança mútua i la col·laboració per buscar solucions idònies, a pràcticament totes les necessitats relacionades amb les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

Ja sigui en el relatiu a equips i xarxes, locals, com en connexions i comunicació, arribant també a tasques de promoció utilitzant algunes de les possibilitats que ofereix Internet .

En col·laborar amb professionals i empreses de pràcticament totes les especialitats del sector de les TIC, tenim una solució per gairebé qualsevol necessitat. Per consultar tots els serveis publicats fins ara, que li podem oferir, pot anar a ServeisTIC, i en cas que no hi trobi el que necessita, no dubti a posar-se en contacte.

La filosofia de ServeisTIC és que la cooperació amb professionals i empreses, és la millor manera de disposar de la solució més adequada, amb el millor resultat possible, i disposar de l’assessorament més apropiat, a la situació del client. És per aquest motiu, i pel valor afegit que ens genera oferir la millor solució al client, que ens interessa tant col·laborar amb altres empreses del sector TIC.

× +info?