Professionals tecnològics, que estem buscant col·laboradors de Tagamanent

ServeisTIC vol ser un grup d’empreses tecnològiques, fomentant la confiança, i en estreta cooperació entre els diversos professionals i empreses col·laboradores en els diferents àmbits de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

Tant pel que fa a equips i xarxes, en empreses, com en connexions i comunicació, arribant també a tasques de promoció corporativa utilitzant algunes de les possibilitats que ofereix Internet avui dia.

El ventall de serveis que podem oferir gràcies als acords de col·laboració amb empreses i professionals de màxima confiança, gairebé pot resoldre qualsevol necessitat. Tot i això, en aquesta pàgina únicament s’hi descriuen els serveis que es fan directament des de ServeisTIC.

La prioritat de ServeisTIC és col·laborar amb empreses tecnològiques i de comunicació, i estem disposats a fer els possibles per trobar la manera de col·laborar En projectes en que ens puguem complementar amb aquelles empreses i entitats que tinguin interès en una col·laboració satisfactòria fent un “winwin” satisfactori per tots els participants.

× +info?