Som un grup de professionals tecnològics, i busquem col·laboradors de Taradell

A ServeisTIC, tenim l’objectiu d’esdevenir un punt de trobada per la cooperació entre diverses empreses i professionals tecnològics de la Catalunya Central, basant-nos en la confiança i la col·laboració per trobar solucions pràctiques, a pràcticament totes les necessitats relacionades amb les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

Ja sigui en el relatiu a sistemes i xarxes, locals, com en connectivitat i comunicació, oferint a més tasques de promoció utilitzant algunes de les múltiples possibilitats que ofereix Internet avui dia.

els serveis que podem oferir per la col·laboració amb professionals i empreses TIC, ens permet tenir solució per pràcticament qualsevol problemàtica. Tot i això, en aquesta pàgina web, per ara únicament s’hi poden trobar els serveis que es realitzen directament per l’empresa ServeisTIC. Si vol informació sobre totes les solucions que li podem oferir, pot visitar ServeisTIC.

La prioritat de ServeisTIC és que trobar sinèrgies amb professionals i empreses, és la millor manera de poder oferir la solució més adequada, amb el millor resultat possible, a més de disposar de l’assessorament més apropiat, a les necessitats del client. És per això, i pel valor afegit que ens genera oferir la millor solució al client, que ens interessa tant col·laborar amb altres empreses del sector TIC.

× +info?