Som un grup de professionals i empreses TIC, i busquem col·laboradors de Tavèrnoles

ServeisTIC vol ser un conjunt d’empreses tecnològiques, mitjançant la confiança i la col·laboració fent els possibles per oferir solucions idònies, a pràcticament totes les necessitats relacionades amb les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

Tant pel que fa a sistemes i xarxes, en instal·lacions, com en el relatiu a connectivitat i comunicació, oferint a més tasques de promoció corporativa utilitzant algunes de les possibilitats que ofereix Internet avui dia.

En col·laborar amb professionals i empreses de pràcticament totes les especialitats del sector de les TIC, tenim solució per gairebé qualsevol problemàtica. Per consultar tots els serveis publicats fins ara, que li podem oferir, pot anar a ServeisTIC, i en cas que no hi trobi el que necessita, no dubti a posar-se en contacte.

El màxim interès de ServeisTIC és trobar punts de col·laboració amb empreses tecnològiques i de comunicació, i per tant estem disposats a buscar conjuntament la manera de col·laborar en els projectes que sorgeixin amb aquelles empreses i entitats que tinguin interès en una col·laboració satisfactòria fent un “winwin” que satisfaci per tots els participants.

× +info?