Som diversos professionals tecnològics, i estem interessats en trobar empreses i professionals per col·laborar de Terrassa

ServeisTIC vol ser un node de professionals tecnològics, mitjançant la confiança mútua i la col·laboració per trobar solucions pràctiques, a qualsevol necessitat relacionada amb les TIC.

Tant pel que fa a sistemes i xarxes, en instal·lacions, com en connexions i comunicació, oferint a més tasques de promoció utilitzant algunes de les múltiples possibilitats que ofereix Internet .

els serveis que podem oferir per la cooperació amb professionals i empreses TIC, fa possible donar solució per gairebé totes les problemàtiques. Tot i això, en aquesta pàgina web, per ara únicament s’hi poden trobar els serveis que es realitzen directament per l’empresa ServeisTic. Si vol consultar totes les solucions que li podem oferir, pot visitar ServeisTic.

La prioritat de ServeisTic és que trobar sinèrgies amb professionals i empreses, és la millor manera de disposar de la solució més adequada, garantint la millor execució possible, i disposar de l’assessorament més apropiat, a les necessitats del client. És per aquest motiu, i pel valor afegit que ens genera oferir la millor solució al client, que ens interessa tant col·laborar amb altres empreses del sector de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

× +info?