Professionals de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació, busquem col·laboradors de Tona

ServeisTIC és un node de col·laboradors tecnològics, treballant per assolir la màxima confiança, i en estreta cooperació entre els diversos professionals i empreses col·laboradores en els diferents àmbits de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

Ja sigui en el relatiu a equips i xarxes, en instal·lacions, com en el relatiu a connexions i comunicació, arribant també a tasques de promoció corporativa utilitzant algunes de les múltiples possibilitats que ofereix Internet avui dia.

els serveis que podem oferir per la cooperació amb professionals i empreses TIC, ens permet tenir solució per pràcticament qualsevol problemàtica. Tot i això, en aquesta pàgina web, per ara únicament hi publiquem els serveis que es realitzen directament des de ServeisTIC. Si vol consultar totes les solucions disponibles, pot visitar ServeisTIC.

ServeisTIC sempre busca la màxima comunicació, i aconseguir la implicació dels col·laboradors, en considerar que és la forma de que el client disposi del millor assessorament, servei, resultat i satisfacció, que són la clau per aconseguir-ne la fidelització.

× +info?