Som un grup d’empreses i professionals tecnològics, que vol trobar col·laboradors de Torelló

A ServeisTIC, volem ser un punt de trobada per la col·laboració entre diversos professionals i empreses tecnològiques de la Catalunya Central, fomentant la confiança, i en estreta cooperació entre els diversos professionals i empreses que col·laboren en els diferents àmbits de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

Ajudant les empreses i entitats que ens facin confiança a millorar l’aprofitament de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació, tant a nivell de comunicació externa, mitjançant la seva pàgina web, i l’aprofitament de les oportunitats que ofereix, com a nivell intern de l’empresa, amb xarxes locals, software i hardware que permeti millorar els processos corporatius.

La varietat de serveis que podem oferir per la cooperació amb professionals i empreses TIC, fa possible trobar solució per gairebé totes les problemàtiques. Tot i això, en aquesta pàgina web, per ara únicament s’hi poden trobar els serveis que es realitzen directament des de ServeisTIC. Si vol consultar totes les solucions disponibles, pot visitar ServeisTIC.

La prioritat de ServeisTIC és que la cooperació amb professionals i empreses, és la millor manera d’oferir la solució més adequada, garantint la millor execució possible, a més de disposar de l’assessorament més apropiat, a la situació del client. És per aquest motiu, i pel valor afegit que ens genera oferir la millor solució al client, que tenim el convenciment que la millor opció és col·laborar amb altres empreses del sector TIC.

× +info?