Som un grup de professionals tecnològics, i estem interessats en trobar empreses i professionals per col·laborar de Torrelles de Llobregat

A ServeisTIC, tenim l’objectiu d’esdevenir un node que vertebri la col·laboració entre diversos professionals i empreses tecnològiques de la Catalunya Central, treballant per assolir la màxima confiança, i la cooperació entre els diversos professionals i empreses que col·laboren en els diferents àmbits de les TIC.

Ajudant les empreses i entitats que confien en les possibilitats que els podem oferir per millorar l’aprofitament de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació, ja sigui amb la comunicació externa, millorant la seva presència a Internet, i l’aprofitament de les oportunitats que ofereix, com intenament a l’empresa, amb xarxes locals, software i hardware que permeti millorar els processos corporatius.

La varietat de serveis que podem oferir gràcies a la col·laboració amb professionals i altres empreses TIC, ens permet donar solució per pràcticament qualsevol necessitat. Però en aquesta pàgina web, per ara únicament hi publiquem els serveis que es realitzen directament per l’empresa ServeisTIC. Per veure totes les solucions disponibles, pot visitar ServeisTIC.

La prioritat de ServeisTIC és la col·laboració amb empreses de l’àmbit de les TIC, i per tant estem disposats a fer els possibles per trobar la manera de col·laborar En projectes en que ens puguem complementar amb aquelles empreses i entitats que tinguin interès en una col·laboració satisfactòria aconseguint un “win-win” que resulti atractiu per tots els participants.

× +info?