Node d’empreses i professionals tecnològics, que vol col·laborar amb empreses i professionals locals de Ullastrell

ServeisTIC consisteix en un node de col·laboradors tecnològics, mitjançant la confiança i la col·laboració fent els possibles per oferir solucions òptimes, a pràcticament totes les necessitats relacionades amb les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

Ja sigui en el relatiu a sistemes i xarxes, en instal·lacions, com en connexions i comunicació, arribant també a tasques de promoció corporativa utilitzant les múltiples possibilitats que ofereix Internet .

El ventall de serveis que podem oferir gràcies a acords amb diverses empreses i professionals de màxima confiança, pot resoldre gairebé qualsevol necessitat. Tot i això, en aquesta pàgina únicament s’hi descriuen els serveis que es realitzen directament des de ServeisTic.

La prioritat de ServeisTic és la col·laboració amb empreses tecnològiques i de comunicació, i per tant estem disposats a buscar conjuntament la manera de col·laborar En projectes en que ens puguem complementar amb aquelles empreses i entitats que tinguin interès en una col·laboració satisfactòria fent un “win-win” que resulti atractiu per tots els col·laboradors.

× +info?