Som un grup de professionals tecnològics, i estem interessats en trobar empreses i professionals per col·laborar de Vacarisses

A ServeisTic, tenim l’objectiu d’esdevenir un punt de trobada per la cooperació entre diverses empreses i professionals tecnològics de la Catalunya Central, mitjançant la confiança mútua i la col·laboració per oferir solucions pràctiques, a pràcticament totes les necessitats relacionades amb les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

Ja sigui en el relatiu a sistemes i xarxes, en empreses, com en connectivitat i comunicació, oferint a més tasques de promoció corporativa utilitzant les múltiples possibilitats que ofereix Internet .

Tot i que el ventall de serveis que podem oferir gràcies a acords de col·laboració amb empreses i professionals de màxima confiança, pot resoldre gairebé qualsevol necessitat. Tot i això, en aquesta pàgina web únicament s’hi descriuen els serveis que realitzem directament des de ServeisTic.

La filosofia de ServeisTic és que la cooperació amb professionals i empreses, és la millor manera d’oferir la solució més adequada, amb la millor execució possible, i disposar de l’assessorament més apropiat, a les necessitats del client. És per això, i pel valor afegit que aconseguim davant del client, que ens interessa tant col·laborar amb altres empreses del sector de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

× +info?