Node del sector TIC, que vol cooperar amb empreses i professionals locals de Vallbona d’Anoia

A ServeisTic, tenim l’objectiu d’esdevenir un punt de trobada per la col·laboració entre diversos professionals i empreses tecnològiques de la Catalunya Central, mitjançant la confiança mútua i la col·laboració fent els possibles per oferir solucions adequades, a qualsevol necessitat relacionada amb les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

Tant pel que fa a sistemes i xarxes, en instal·lacions, com en connexions i comunicació, oferint a més tasques de promoció corporativa utilitzant les possibilitats que ofereix Internet .

els serveis que podem oferir mitjançant la cooperació amb professionals i altres empreses TIC, ens permet donar solució per gairebé totes les problemàtiques. Tot i això, en aquesta pàgina web, per ara únicament hi publiquem els serveis que es realitzen directament des de ServeisTic. Per consultar totes les solucions disponibles, pot visitar ServeisTic.

El màxim interès de ServeisTic és trobar espais de col·laboració amb empreses tecnològiques i de comunicació, i per tant estem disposats a fer els possibles per trobar la manera de col·laborar En projectes en que ens puguem complementar amb aquelles empreses i entitats que tinguin interès en una col·laboració satisfactòria fent un “Win-Win” satisfactori per tots els participants.

× +info?