Som un grup de professionals i empreses de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació, i estem interessats en trobar col·laboradors de Vallgorguina

A ServeisTIC, volem ser un node que vertebri la cooperació entre diverses empreses i professionals tecnològics de la Catalunya Central, fomentant la confiança, i en estreta cooperació entre els diversos professionals i empreses que col·laboren en els diferents àmbits de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

Ja sigui en el relatiu a equips i xarxes, en empreses, com en connexions i comunicació, arribant també a tasques de promoció utilitzant algunes de les possibilitats que ofereix Internet .

El ventall de solucions que li podem oferir gràcies a acords de col·laboració amb empreses i professionals de màxima confiança, gairebé pot resoldre qualsevol necessitat. Tot i això, en aquesta pàgina únicament s’hi exposen els serveis que oferim directament des de ServeisTIC.

El màxim interès de ServeisTIC és la col·laboració amb altres empreses tecnològiques i de comunicació, i estem disposats a buscar conjuntament la manera de col·laborar en els projectes que sorgeixin amb aquelles empreses i entitats que tinguin interès en una cooperació satisfactòria fent un “Win-Win” que resulti atractiu per tots els participants.

× +info?