Som un grup d’empreses i professionals tecnològics, interessat en cooperar amb empreses i professionals locals de Vallirana

A ServeisTIC, tenim l’objectiu d’esdevenir un node que vertebri la cooperació entre diversos professionals i empreses tecnològiques de la Catalunya Central, mitjançant la confiança i la col·laboració per trobar solucions pràctiques, a qualsevol necessitat relacionada amb les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

Tant pel que fa a sistemes i xarxes, locals, com en el relatiu a connexions i comunicació, oferint a més tasques de promoció corporativa utilitzant les possibilitats que ofereix Internet actualment.

El ventall de solucions que li podem oferir gràcies a acords de col·laboració amb diverses empreses i professionals de màxima confiança, pot resoldre gairebé qualsevol necessitat. Tot i això, en aquesta pàgina únicament s’hi poden trobar els serveis que realitzem directament des de ServeisTIC.

ServeisTIC sempre busca la màxima comunicació, i implicació dels col·laboradors, en considerar que és la manera de que el client disposi del millor assessorament, servei, resultat i satisfacció, que són aspectes bàsics per aconseguir-ne la fidelització.

× +info?