Professionals TIC, busquem col·laboradors de Vic

A ServeisTIC, volem ser un punt de trobada per la col·laboració entre diverses empreses i professionals tecnològics de la Catalunya Central, treballant per assolir la màxima confiança, i la cooperació entre els diversos professionals i empreses que col·laboren en els diferents àmbits de les TIC.

Tant pel que fa a sistemes i xarxes, en empreses, com en el relatiu a connexions i comunicació, arribant també a tasques de promoció corporativa utilitzant les possibilitats que ofereix Internet avui dia.

Tot i que el ventall de solucions que podem oferir gràcies a acords de col·laboració amb empreses i professionals de màxima confiança, gairebé pot resoldre qualsevol necessitat. Tot i això, en aquesta pàgina únicament s’hi exposen els serveis que realitzem directament des de ServeisTIC.

ServeisTIC sempre busca la màxima comunicació, i aconseguir la implicació dels col·laboradors, en entendre que és la forma de que el client disposi del millor assessorament, servei, resultat i satisfacció, que són aspectes bàsics per aconseguir-ne la fidelització.

× +info?