Professionals de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació, que estem buscant empreses i professionals per col·laborar de Viladecans

ServeisTIC consisteix en un node de professionals tecnològics, fomentant la confiança, i en estreta cooperació entre els diversos professionals i empreses col·laboradores en els diferents àmbits de les TIC.

Ajudant les empreses i entitats que ens facin confiança a millorar l’aprofitament de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació, tant a nivell de comunicació externa, optimitzant la seva presència a Internet, i l’aprofitament de les oportunitats que ofereix, com a nivell intern de l’empresa, amb xarxes locals, software i hardware que permeti agilitzar els processos corporatius.

Gràcies a la col·laboració amb professionals i empreses de gairebé totes les especialitats del sector de les TIC, disposem de una solució per gairebé tot tipus de problemàtica. Per informació sobre tots els serveis publicats fins ara, que li podem oferir, pot accedir a ServeisTIC, i en cas que no hi trobi el que necessita, no dubti a preguntar-nos.

La filosofia de ServeisTIC és que trobar sinèrgies amb professionals i empreses, és la millor manera d’oferir la solució més adequada, garantint el millor resultat possible, a més de disposar de l’assessorament més apropiat, a les necessitats del client. És per aquest motiu, i pel valor afegit que aconseguim davant del client, que tenim el convenciment que la millor opció és col·laborar amb altres empreses del sector de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

× +info?