Som un grup de professionals tecnològics, i busquem empreses i professionals per col·laborar de Viladecavalls

ServeisTIC és un node de col·laboradors tecnològics, mitjançant la confiança i la col·laboració per oferir solucions pràctiques, a pràcticament totes les necessitats relacionades amb les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

Ajudant les empreses i entitats que ens facin confiança a millorar l’aprofitament de les TIC, tant a nivell de comunicació externa, mitjançant la seva pàgina, i l’aprofitament de les oportunitats que facilita, com a nivell intern de l’empresa, amb xarxes locals, software i hardware que permeti millorar els processos corporatius.

La varietat de serveis que podem oferir gràcies a la col·laboració amb professionals i empreses TIC, ens permet donar solució per pràcticament qualsevol problemàtica. Tot i això, en aquesta pàgina web, per ara únicament hi publiquem els serveis que es realitzen directament des de ServeisTic. Si vol informació sobre totes les solucions disponibles, pot visitar ServeisTic.

La filosofia de ServeisTic és que trobar sinèrgies amb professionals i empreses, és la millor manera d’oferir la solució més adequada, garantint el millor resultat possible, a més de disposar de l’assessorament més apropiat, a les necessitats del client. És per aquest motiu, i pel valor afegit que ens genera oferir la millor solució al client, que ens interessa tant col·laborar amb altres empreses del sector de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

× +info?