Som diversos professionals tecnològics, i busquem empreses i professionals per col·laborar de Vilalba Sasserra

A ServeisTIC, volem ser un node que vertebri la col·laboració entre diversos professionals i empreses tecnològiques de la Catalunya Central, fomentant la confiança, i en estreta cooperació entre els diversos professionals i empreses que col·laboren en els diferents àmbits de les TIC.

Ajudant les empreses i entitats que ens facin confiança a millorar l’aprofitament de les TIC, ja sigui a nivell de comunicació externa, millorant la seva web, i l’aprofitament de les oportunitats que ofereix, com a nivell intern de l’empresa, amb xarxes locals, software i hardware que permeti millorar els processos corporatius.

El ventall de solucions que li podem oferir gràcies a acords de col·laboració amb diverses empreses i professionals de màxima confiança, pot resoldre gairebé qualsevol necessitat. Tot i això, en aquesta pàgina únicament s’hi exposen els serveis que es fan directament des de ServeisTIC.

La prioritat de ServeisTIC és trobar punts de col·laboració amb altres empreses tecnològiques i de comunicació, i estem disposats a fer els possibles per trobar la manera de col·laborar en els projectes adequats que sorgeixin amb aquelles empreses i entitats que tinguin interès en una col·laboració satisfactòria fent un “Win-Win” que resulti atractiu per tots els col·laboradors.

× +info?