Professionals tecnològics, que estem buscant empreses i professionals per col·laborar de Vilanova del Camí

ServeisTIC vol ser un node de col·laboradors tecnològics, mitjançant la confiança mútua i la col·laboració per assolir solucions adequades, a qualsevol necessitat relacionada amb les TIC.

Tant pel que fa a sistemes i xarxes, en empreses, com en connexions i comunicació, arribant també a tasques de promoció utilitzant algunes de les possibilitats que ofereix Internet actualment.

El ventall de solucions que podem oferir gràcies als acords de col·laboració amb diverses empreses i professionals de màxima confiança, pot resoldre gairebé qualsevol necessitat. Tot i això, en aquesta pàgina web únicament s’hi poden trobar els serveis que es realitzen directament des de ServeisTic.

La prioritat de ServeisTic és que la cooperació amb professionals i empreses, és la millor manera de disposar de la solució més adequada, garantint la millor execució possible, a més de disposar de l’assessorament més apropiat, a les necessitats del client. És per aquest motiu, i pel valor afegit que aconseguim davant del client, que ens interessa tant col·laborar amb altres empreses del sector de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

× +info?