Node d’empreses i professionals tecnològics, interessat en cooperar amb empreses i professionals locals de Vilanova del Vallès

ServeisTIC és un conjunt de professionals tecnològics, mitjançant la confiança mútua i la col·laboració per assolir solucions pràctiques, a qualsevol necessitat relacionada amb les TIC.

Ja sigui en el relatiu a equips i xarxes, en instal·lacions, com en el relatiu a connectivitat i comunicació, arribant també a tasques de promoció corporativa utilitzant algunes de les possibilitats que ofereix Internet actualment.

Gràcies a la col·laboració amb diversos professionals i empreses de gairebé totes les especialitats del sector de les TIC, tenim solució per gairebé qualsevol problemàtica. Si vol informació sobre tots els serveis publicats fins ara, que li podem oferir, pot visitar ServeisTIC, i en cas que no hi trobi el que necessita, no dubti a posar-se en contacte.

La filosofia de ServeisTIC és que la cooperació amb professionals i empreses, és la millor manera de disposar de la solució més adequada, amb el millor resultat possible, i disposar de l’assessorament més apropiat, a la situació del client. És per aquest motiu, i pel valor afegit que aconseguim davant del client, que ens interessa tant col·laborar amb altres empreses del sector TIC.

× +info?